Kids Playing Outside

Zomerprogramma

juni 2021

Wij ontmoeten elkaar deze zomer ‘ter land, ter zee en in de lucht’.  Doe mee en registreer je voor één van onze leuke zomerkampen.

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

 

De programma’s in-persoon vinden alleen doorgang zodra de betreffende counties in de ‘orange tier’ zitten en de locaties akkoord gaan.

 

Aarzel niet om je plekje te reserveren: wij geven een volledige refund, mocht het kamp niet doorgaan.

 • Traditioneel 'DSSV-style' zomerkamp, Palo Alto

  14 - 18 juni, van 9 AM tot 5 PM

  voor kinderen van 5 tot 18 jaar

   

  Heb jij nog nooit deelgenomen aan een DSSV zomerkamp? Dan is dit iets wat je niet mag missen! Ongedwongen, leuke buiten activiteiten zoals levend stratego, afgewisseld met knutselen en spelenderwijs leren over de geschiedenis van Nederland ‘ ter land, ter zee en in de lucht’. Weet jij bijvoorbeeld hoe Friesland aan zijn eigen taal is gekomen? Doe mee met dit kamp en je kunt er binnenkort alles over vertellen.

 • Creatief schrijfkamp met Mina Witteman, Berkeley

  28 juni - 2 juli, van 9 AM - 5 PM

  voor kinderen van 8 - 12 jaar

   

  Ontdek je Nederlands schrijftalent! Onder leiding van kinderboekenschrijfster Mina Witteman boren we jouw fantasie aan met actieve associatieoefeningen. 

  Hoe kom je op ideeën? Waar kan je over schrijven? We maken de vingers los met korte en langere schrijfoefeningen, zoals bijvoorbeeld een elfje waarin je jezelf voorstelt. We brengen structuur aan met gedichten en verhalen en brieven. Maar  we zullen vooral gaan spelen met woorden.

 • Online zomerkamp in Hotel 'Hallo'

  7 - 11 juni, 3 - 5 PM

  voor kinderen van 4,5 - 6 jaar

  Maak kennis met de Nederlandse taal of vergroot je woordenschat in ‘Hotel Hallo’. Online zomerkamp voor de allerjongste ‘Dutchies’ onder ons. Interactief met onze taal bezig zijn door samen te knutselen, praten, bewegen en een beetje ‘gek te doen’, het kan allemaal in ‘Hotel Hallo’. Zien we jou daar?

 • Online Nederlandse/Belgische lekkernijen maken in de keukens van onze juffen

  21 - 25 juni, 3 - 5 PM

  voor kinderen van 7 - 18 jaar

   

  Een 5 daags online zomerkamp voor smulpapen en lekkerbekken. Iedere dag ontvangt een andere juf/meester jou in de keuken en gaan jullie samen een Nederlandse/Belgische lekkernij maken. Denk aan soesjes, bitterballen, appeltaart en nog veel meer. Je leert ook over de geschiedenis van de lekkernij en oefent met Nederlands praten. Zien we jou in de keuken?

 • Programmeer kamp (Scratch & iOS apps)

  powered by ByteCamps

  14 - 18 juni, van 3 - 5 PM

  voor kinderen van 7 - 15 jaar

  Wil jij leren programmeren en zelf apps, games of websites maken? Dan is dit kamp perfect voor jou! Tijdens het online kamp zullen de zussen van ByteCamps jou leren om je eerste regels code te schrijven en uiteindelijk super coole games, apps, of websites maken! Kies bij het inschrijven voor Scratch (7-8 jarigen) of iOS App Development (9-15 jarigen).

 • Online tekenen met Procreate

  powered by ByteCamps

  28 juni - 2 juli, van 3 - 5 PM

  voor kinderen van 7 - 15 jaar

   

  Wil jij met Procreate leren tekenen? Procreate is  een app waarmee je fantastische kunstwerken kan maken. Tijdens dit kamp leer je, van de zussen van ByteCamps, hoe je de app gebruikt om jouw artistieke dromen tot leven te brengen middels het gebruik van lagen tot meer uitdagendere animaties. Teken jij met ons mee deze zomer?

Dutch School Silicon Valley

Informatie

Dutch School Silicon Valley
P.O. Box 51826
Palo Alto, CA 94303

​​Bel ons:
1-855-DUTCH-SCHOOL
(1-855-388-2472)

​Facebook: 
Facebook.com/dutchschool

 • Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze evenementen, school news en vacatures

Heeft u een vraag?

© 2023 by Dutch School Silicon Valley