top of page

Online/Hybrid Onderwijs

Tijdens de intake kunnen ouders aangeven of zij opteren voor kleine online klassen of privélessen in plaats van onderwijs in de klaslokalen.

 

Online/Hybrid Basisonderwijs

Wij bieden een online/hybrid programma aan voor leerlingen vanaf groep 6 die niet kunnen deelnemen aan de lessen op onze locaties.

 

Ondanks dat de school vier locaties in de San Francisco Bay Area heeft is het niet altijd praktisch mogelijk voor families om hun kinderen op een van die locaties te krijgen. Voor die kinderen, vanaf groep 6, hebben wij een online/hybrid programma ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen van ons onderwijs in de leslokalen voor wat betreft onderwijsmethoden en onderwijsdoelen. Wij combineren deze wekelijkse online lessen met zogenaamde terugkomdagen, ongeveer 6 lessen op locatie op een zondagmiddag per jaar. De terugkomdagen én onze culturele evenementen geven leerlingen de kans om vriendjes te maken en hun Nederlands te oefenen.

 

 

Online/Hybrid middelbaar onderwijs

Ook bieden wij een online/hybrid programma aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs die niet kunnen deelnemen aan de lessen op onze locaties.

 

De Dutch School Silicon Valley heeft een online/hybrid programma ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen van ons onderwijs in de leslokalen voor wat betreft onderwijsmethodes en onderwijsdoelen. Wij combineren deze wekelijkse online lessen met zogenaamde terugkomdagen, regelmatige lessen op een centrale locatie. De terugkomdagen én onze culturele evenementen geven leerlingen de kans om hun klasgenoten te ontmoeten en hun Nederlands te oefenen.

 


 

Contact

 

Meer weten over de Dutch School Silicon Valley?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page