top of page

za 21 nov

|

Zoom Meeting

Kinderboekendag: Alle 3 auteurs bijwonen

Woon alle 3 auteurs bij vanaf 11:00 tot 14:00 tegen gereduceerd tarief.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kinderboekendag: Alle 3 auteurs bijwonen
Kinderboekendag: Alle 3 auteurs bijwonen

Tijd en locatie

21 nov 2020, 10:00 – 13:00 PST

Zoom Meeting

Over het evenement

Mylo Freeman heeft meer dan 50 prentenboeken geschreven en geïllustreerd. Met haar boek ‘Potje!’ won zij de Kiekeboe prijs. Zij schreef het Kinderboekenweek 2020 prentenboek ‘Tweeling!'.  Hier leest zij het voor: https://www.youtube.com/watch?v=54xycPkxRQY

Veel van haar boeken zijn ook in het Engels verkrijgbaar. Haar vader kwam uit Oakland, Californië!  Hier is haar website: https://www.mylofreeman.com/ .

Mylo Freeman is aanwezig voor twee sessies tussen 10.00 - 11.00 uur, zie het registratieformulier.

Selma Noort heeft met haar boek 'De zee kwam door de brievenbus' de Thea Beckmanprijs in 2016 gewonnen.  Dit winnende boek van 2016 gaat over de Watersnoodramp van 1953 in Zeeland. In het juryrapport krijgt Selma Noort alle lof toegezwaaid voor de wijze waarop ze "erin slaagt om voor haar jonge doelgroep met zo weinig woorden een zo goed lopend verhaal neer te zetten. Je kijkt door de ogen en kruipt in de huid van een nuchter en realistisch achtjarig kind dat het leven, ook in afschuwelijke gebeurtenissen, neemt zoals het komt.” Willen jullie meer weten over Selma Noort, zie https://www.selmanoort.nl/. Meer over het boek: https://www.kinderboeken.nl/boek/de-zee-kwam-door-de-brievenbus/. Hier staat ook een leesfragment op. Selma Noort zal aanwezig zijn voor twee sessies tussen 11.00 - 13.00 uur, zie het registratieformulier.

Anne Eekhout’s boek ’Nicolas en de verdwijning van de wereld’  is dit jaar gekozen tot Beste Boek voor Jongeren! Hier zijn een paar van de vele recenties over dit boek: ‘Anne Eekhout maakt gebruik van prachtige beeldspraak, waardoor de spanning tot in de diepste vezels van de lezer doordringt. Het is bijzonder hoe Anne Eekhout het voor elkaar krijgt om de gedachtegang en belevingswereld van een achtjarige zo goed te omschrijven en de lezer door de ogen van een achtjarige te laten kijken.’ en ‘Eekhout blinkt uit in beklemming. Haar verbeelding is rijk. Ze geeft het gevoel dat erachter dit boek nog allerlei ‘schaduwboeken’ schuilgaan. Ze zet als het ware je verbeelding aan.’ Anne Eekhouts website verteld alles over haar: http://www.anne-eekhout.nl/. Anne Eekhout zal van de partij zijn van 13.00-14.00 uur, zie het registratieformulier.

Tickets

 • Alle 3 auteurs bijwonen

  Mylo Freeman: 10:30 Selma Noort: 12:00 Anne Eekhout: 13:00

  US$ 40,00
  +US$ 1,00 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

US$ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page