top of page

wo 07 sep

|

Stanford University, Stanford

Bezoek Koningspaar

Voor de kinderen van de Dutch School Silicon Valley de mogelijkheid om naar het koningspaar te zwaaien, en wellicht een tekening te overhandigen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bezoek Koningspaar
Bezoek Koningspaar

Tijd en locatie

07 sep 2022, 14:00

Stanford University, Stanford

Over het evenement

Binnenkort brengen onze Koning en Koningin een werkbezoek aan de Bay Area (6-7 september a.s.) en Texas van (8-9 september a.s.). Meer informatie vinden jullie hier.

Op woensdag 7 september om 14.00 uur is voor de kinderen van the Dutch School Silicon Valley de mogelijkheid om naar het koningspaar te zwaaien, en wellicht een tekening te overhandigen! 

Deze gelegenheid zal zijn bij aankomst van het koningspaar op Stanford University, op woensdag 7 september om 14.00 uur stipt.

Verdere details over de exacte locatie en logistiek zullen worden gecommuniceerd aan diegenen die zich registreren. 

Deze gelegenheid is door het consulaat enkel opengesteld voor leerlingen van de DSSV, ouders kunnen echter aansluiten als begeleiders van de kinderen. 

Het is niet de bedoeling dat de locatie wordt gedeeld met (ouders van) niet-leerlingen of andere geïnteresseerden.

Wanneer je niet op Stanford aanwezig kunt zijn (maar wel graag het koningspaar wilt zien), dan zijn er een paar momenten tijdens het bezoek aan San Francisco die zich daarvoor lenen - hou hiervoor de SFDutch-Facebookpagina in de gaten!

Deel dit evenement

bottom of page