top of page

Schoolbijdrage

De Dutch School Silicon Valley is een 501(3) non-profit school (stichting) en is afhankelijk van ouder participatie, giften, schoolbijdragen en subsidie. De schoolbijdrage is maandelijks en wordt jaarlijks vastgesteld. Voor het registreren van nieuwe families wordt eenmalig USD 100,- in rekening gebracht.

Om het lesgeld te voldoen biedt de DSSV verschillende Autopay mogelijkheden. Automatische bank afschrijving, Credit Card & PayPal.

Indien U gebruik wilt maken van privélessen en/of bijlessen kies dan voor ACH Autopay.

Wilt u stoppen met de school? Dan geeft u dat aan middels een email aan de penningmeester. De schoolbijdrage zal 30 dagen na notificatie worden beëindigd. De student kan gedurende deze periode de lessen blijven volgen.

 

Automatische bank afschrijving (ACH Autopay)

De meeste ouders maakt gebruik van onze automatische bank afschrijving faciliteit dat in de Verenigde Staten bekend staat als ACH. Na het doorgeven van uw routing nummer en bank account nummer aan de penningmeester en zullen de incasso's automatisch plaatsvinden vinden via Bill.com. Deze faciliteit maakt het ook mogelijk om variabele lesgelden zoals priveles en bijles automatisch te voldoen. Om dit te realiseren opent u het ACH formulier middels de "Kies ACH Autopay" button.

Credit Card / PayPal

Naast ACH heeft de school ook een Credit Card faciliteit om bij te dragen. Deze optie is minder flexibel en kost 2.2% meer in verband met de extra betaalkosten die moeten worden gemaakt. Deze optie is minder geschikt voor variabele lesgelden zoals privelessen en bijlessen. Voor nieuwe families wordt een aparte rekening gestuurd voor de registratiekosten. Bijlessen en privelessen worden apart maandelijks in rekening gebracht en worden handmatig betaald.

Indien U gebruik wilt maken van Credit Card / PayPal kiest U hieronder het pakket dat bij U past.