Nu ook Onderwijs op afstand

Voor leerlingen waarbij de afstand te groot is om fysiek mee te kunnen doen bij ons in de klas. De intake en plaatsingsprocessen verlopen hetzelfde. Ouders kunnen bij de intake aangeven of zij in kleine online klassen les willen volgen of gebruik willen maken van privélessen.

 

Nederlandstalig basisonderwijs ONLINE

Voor families die niet mee kunnen doen met de klassikale lessen, bieden we sinds 2020 het Remote Learning Programma aan.

 

Ook al heeft de school 4 locaties in de San Francisco Bay Area, het is niet altijd praktisch mogelijk voor families om hun kinderen op de Nederlandse School te krijgen.

 

De Nederlandse School heeft nu een programma ontwikkeld dat hieraan tegemoet komt en dit programma is beschikbaar voor iedereen. De lesaanpak, leerdoelen en aanmeldingen lopen synchroon met de klassikale lessen. Hier kunt u daar meer over lezen.

 

Families kunnen kiezen tussen twee leerprogramma's:

 

Kleine online groepen

In dit programma worden de leerlingen geplaatst in kleine groepen van hun niveau. Hiermee krijgen de leerlingen naast de taal en cultuur ook de mogelijkheid om samen te werken met medeleerlingen.

 

Privélessen

Binnen dit programma is het mogelijk om 1 op 1 lessen te organiseren met onze leerkrachten. Het is dan met een individueel plan mogelijk om het vaardigheidsniveau van de leerling op het gewenste niveau te brengen binnen kortere tijd.
 

Contact

 

Meer weten over de Dutch School Silicon Valley?

Neem contact met ons op voor meer informatie.